Globex | Produkt

QIQRA, 2500G - 6 pz. x CT

QIQRA 2500G - 6 pz. x CT I butë dhe i shijshëm, i përzgjedhur me kujdes, i korrur kur piqet dhe i gatuar butësisht në një mënyrë rigoroze natyrale, pa shtuar konservues. Qiqrat e gatuara janë të përshtatshme për çdo përgatitje, gati menjëherë edhe për sallatat më të pasura të shpejta dhe të shijshme. Paketimi: 6 cope/koli Cmimi: 550 leke/cope

Çmimi: 550.00 ALL