Globex | Produkt

QIQRA, 400G - 24 pz. x CT

QIQRA 400G - 24 pz. x CT I butë dhe i shijshëm, i përzgjedhur me kujdes, i korrur kur piqet dhe i gatuar butësisht në një mënyrë rigoroze natyrale, pa shtuar konservues. Qiqrat e gatuara janë të përshtatshme për çdo përgatitje, gati menjëherë edhe për sallatat më të pasura të shpejta dhe të shijshme. Paketimi: 24 cope/koli Cmimi: 120 leke/cope

Çmimi: 120.00 ALL