Globex | Produkt

FASULE, " Te Kuqe" 2500G - 6 pz. x CT

Fasule "Te Kuqe" 2500G - 6 pz. x CT Fasule "Veshka e Kuqe" 2500G - 6 pz. x CT Fasulet e Kuqe janë një ushqim i plotë i pasur me fibra, proteina, vitamina, enzima dhe minerale (magnez, hekur, kalcium, fosfor dhe mangan). Ata kanë veti laksative dhe janë të pasura me antioksidantë, të dobishëm për të parandaluar sëmundjet. Së fundi, duke qenë një ushqim me një vlerë të lartë ushqyese dhe proteina, ato përdoren gjerësisht në dieta. Paketimi: 1 koli = 6 cope Cmimi: 520 leke/cope

Çmimi: 620.00 ALL