Globex | Produkt

SALCE, POLPA Mazza Kg 4.05

SALCE Domate POLPA Mazza Kg 4.05 PËRSHKRIM Domate të prera imët Mazza kg 4.05 - 3 pz. x CT Mazza Polpa ruan të gjithë freskinë e domateve të korrura kohët e fundit. Ashtë një produkt unik sepse kombinon tulin e domates me kubikë me lëng domate. Mazza Polpa është gjithashtu e përsosur për pjekje dhe kohë të gjatë gatimi, por gjithashtu mund ta provoni me brusketa ose pica me kore të trashë kur keni nevojë të ruani atë shije të freskët të domates.

Çmimi: 750.00 ALL