Globex | Produkt

GLF, Çokollate Pistacchio *5 KG

GLF, Çokollate Pistacchio *5 KG Paketimi: 5 kg/cope Cmimi: 1150 leke/kg Ideale për mbushjen dhe aromatizimin e kremrave.

Çmimi: 1150.00 ALL