Globex | Produkt

TARTUF, Tutto Gusto Tartufata 540 Neto

Emertimi: SalsaTutto Gusto Tartufata Paketim: 540 gr neto Cmimi: 1250 leke/cope Salsa Tutto Gusto Tartufata mund të përdoret pa ndonjë përgatitje, dhe shtohet më së miri në pjatat tuaja në pjesë të vogla, për shkak të aromës së saj të fortë.

Çmimi: 1250.00 ALL