Globex | Produkt

4. Aceto Molle LaFranc 500 ml(1x6)

UTHULL MOLLE 500 ml REKOMANDIME PËR PËRDORIM Ideale për aromatizimin e enëve të mishit dhe salcat delikate, rrit aromat e sallatave dhe perimeve të papërpunuara dhe të gatuara. Shije e butë dhe harmonike. Aroma e mollëve të freskëta. Aciditeti 5%. Madhësia: 500 ml Cmimi: 250 leke/cope

Çmimi: 300.00 ALL