Globex | Produkt

Mish, Fiorentina Angus ~1-1.5 KG

Fiorentina Black Angus Paketimi: ~1-1.5 KG/COPE Cmimi: 2800 leke/kg Cilesi dhe kualitet i garantuar Fiorentina është një "biftek" i bërë nga mishi i viçit 3 vjecar i rritur shendetshem dhe nje mish shume cilesor. I kombinuar me përgatitjen specifike, e bën atë një nga pjatat më të njohura të kuzhinës . Eshtë një prerje e lartë, përfshirë kockën, që gatuhet në prush ose në skarë, me një shkallë gatimi "gjaku"

Çmimi: 2800.00 ALL