Globex | Produkt

ERZA, Arre Moskati Kokerr 500 GR

Arre Moskati Kokerr Paketimi: 500 gr Cmimi: 1600 leke/qese Pershkrimi: Arra moskat ka shije shumë të veçantë. Aroma intensive dhe e ëmbël vjen nga “myristicin”, një vaj i paqëndrueshëm i gjetur edhe në bimë të tjera si (karrota, selinoja, majdanozi), por me përmbajtje më të lartë tek arra moskat.

Çmimi: 1600.00 ALL