Globex | Produkt

ERZA, Dafine Gjethe 500 GR

Dafine Gjethe Paketimi: 500 gr/qese Cmimi: 510 Leke/qese Pershkrimi: Dafina gjethe, eshte e pranishme në përzierjet e erëzave të gatshme. Për shkak të aromës relativisht të fortë dhe shijes më të mirë për tu shtuar salcave dhe lëngjeve, ato japin një prekje të këndshme të pjatave të buta të patates, dhe në kombinim me manaferrat e dëllinjës E shkëlqyeshme me mish të gjahut të pjekur në skarë.

Çmimi: 510.00 ALL