Globex | Produkt

ERZA, Estragon 500 GR

Estragon Paketimi: 500 gr/qese Cmimi: 610 Leke/qese Pershkrimi: Eshtë një specie barishte shumëvjeçare në familjen e lulediellit . Ajo është e përhapur në të egra në pjesën më të madhe të Euroazisë dhe Amerikës së Veriut dhe kultivohet për qëllime kuzhinare dhe medicinale.

Çmimi: 610.00 ALL