Globex | Produkt

ERZA, Fara Lulekuqe 500 GR

Fara Lulekuqe Paketimi: 500 gr Cmimi: 620 leke/qese Pershkrimi: Farat përmbajnë rreth 44 % vaj i përshtatshëm për t’u ngrënë dhe për qëllime teknike. Farat e Lulëkuqes janë një burim i pasur me yndyrna dhe proteina. Janë gjithashtu një burim i cmuar magnezi, kalciumi, acidi linoleik (Omega 6) dhe Vitamine E.

Çmimi: 620.00 ALL