Globex | Produkt

ERZA, Fara Luledielli 500 GR

Fara Luledielli Paketimi : 500 gr Cmimi: 120 leke/qese Pershkrimi: Fara e lulediellit janë frytet e një bime të quajtur “annuus Helianthus” dhe mund të konsumohen ose të papërpunuara, ose te thekura në një tigan ose të thata, ose ndoshta duke i shtuar ato në sallate.

Çmimi: 120.00 ALL