Globex | Produkt

ERZA, Arre Kokosi e Grire 500 GR

Arre Kokosi e Grire Paketimi: 500 gr Cmimi :360 leke/qese Pershkrimi : Arra e Kokosit vjen nga Palma e Kokosit e cila eshte nje bime qe rritet ne tropik. Nga tharja dhe grirja e arres se kokosit nxirret nje ushqim i pasur me fibra dhe yndyrna te zinxhirit te mesem (MCT) te cilat jane te dobishme per organizmin. Perdoret kryesisht mbi embelsira si torta,zupa,macaroons,biskota etj.

Çmimi: 360.00 ALL