Globex | Produkt

FASULE, CANELLINI 400 GR

FASULE CANELLINI 400 GR Paketim: 400 gr Prodhuar: Itali Cmimi: 100 leke/cope Fasulet Mazza White Cannellini të njohura gjithashtu si fasulet e bardha italiane, janë një nga llojet më të zakonshme të fasuleve. Ato janë një shtesë e njohur për supat, sallatat dhe shumë gatime italiane. Ata e mbajnë mirë formën e tyre dhe mund të gatuhen lehtë ose të bëhen pure për të bërë gatimet e shijshme.

Çmimi: 100.00 ALL