Globex | Produkt

TARTUF, I ZI 1 KG FRESKET

TARTUF, I ZI 1 KG FRESKET Paketimi: 1 KG /PAKETIM Cmimi: 160 EURO /KG Prodhur: Itali Definitivisht nje nga produktet me te mira qe kemi, i dashur nga kushdo dhe kudo. Mbi te gjitha, Tartufi i Fresket produkt i shkelqyer. What's not to love? Make sureyou try it!

Çmimi: 19360.00 ALL