Globex | Produkt

GLF, Mjalte Morave 20 GR (1X200)

Mjalte Morave 20 gr Prodhuar: Shqiperi Paketimi: 1cope = 20 gr (1 kuti = 200 cope) Mjalte Tablete me Porcione Cmimi: 13 leke/cope Mjalti i dhuron natyralisht fuqi organizmit, ai është antioksidant dhe armik i mikrobeve.Ai është i mbushur me vitamina dhe minerale. Nëse do të zgjidhnim një term tjetër për të përshkruar mjaltin, ai me siguri do të ishte “multivitaminë.” Ideale per te shoqeruar ditet e ftohta me nje caj te ngrohte me nje tablete mjalte.

Çmimi: 13.00 ALL