Globex | Produkt

Vaj, Palme Hayat 18 l

Vaj Palme Hayat 18 l Paketimi: 18 l Cmimi: 6500 leke/cope Prodhuar: Turqi Hayat Palm Oil vaj per skuqje, i ekuilibruar mire.Eshte i njohur per tiganisje, i jep ushqimeve ere te kendshme dhe ushqimet krokante.

Çmimi: 6500.00 ALL