Globex | Produkt

Shpend Faraona (Fazan)

Faraona e fresket (Fazan) Cmimi: 1300 Leke/kg Formatet e disponueshme: 150 gr Zogu i detit, nga pikëpamja organoleptike, është një mish i pasur me proteina. Eshtë një nga mishrat e bardha më të shijshëm dhe më ushqyes dhe është veçanërisht i përshtatshëm për dieta me pak kalori dhe gatime pa yndyrë. Porosite kryehen te henen, mberrin ne destinacionin diten e premte.(mish i fresket)

Çmimi: 1300.00 ALL