Globex | Produkt

TARTUF, Salsa Al Tartufo 520 GR

Emertimi: Salsa Al Tartufo Paketim: 520 gr Cmimi: 1200leke/cope Salsa Al Tartufo mund të përdoret pa ndonjë përgatitje, dhe shtohet më së miri në pjatat tuaja në pjesë të vogla, për shkak të aromës së saj të fortë. Kjo salcë jep një kombinim të shkëlqyeshëm me mishin ose peshkun e pjekur në skarë, dhe shijen e shijshme në pije alkoolike, si dhe me bukën franceze. Shtoni një lugë salcë tartufi në makaronat tuaja të sapo bëra, për shije fantastike.

Çmimi: 1200.00 ALL