Globex | Produkt

QESE PLASTIKE, LOGO *BIZNESIT TUAJ

QESE PLASTIKE, LOGO *BIZNESIT TUAJ Qese me përmasa të ndryshme sipas dëshirës dhe nevojës me logon ose imazhin e biznesit tuaj. Sasia minimale e porosisë: 300kg Çmimi: 420 Lekë/kg pa TVSH

Çmimi: 420.00 ALL