Globex | Produkt

GLF, Çokollatë Nutella GLF *13 KG/%

Çokollatë 13% GLF Paketimi: 13Kg Cmimi: 650 leke/kg Prodhuar: Itali Linja Rio Crem përfshin produkte për të dy aplikimet post-furrë dhe para-furrë. Kremrat për aplikime të ftohta janë zhvilluar për të gjitha përgatitjet për pasta që nuk kërkojnë përdorimin e furrës, qofshin ato të mbushjes pas furrës, qofshin ato për përgatitjen e semifreddo, për krem ​​aromatizues.

Çmimi: 650.00 ALL