Globex | Produkt

GLF, Çokollatë e Bardhe *13 kg

Çokollatë E BARDHE GLF Paketimi: 13Kg Cmimi: 600 leke/kg Prodhuar: Itali Linja Rio Crem përfshin produkte për të dy aplikimet post-furrë dhe para-furrë. Kremrat për aplikime të ftohta janë zhvilluar për të gjitha përgatitjet për pasta që nuk kërkojnë përdorimin e furrës, qofshin ato të mbushjes pas furrës, qofshin ato për përgatitjen e semifreddo, për krem ​​aromatizues.

Çmimi: 600.00 ALL