Globex | Produkt

Peshk Ton, GOLD 1750 GR/COPE

Peshk Ton, GOLD 1750 GR/COPE Paketim: 1750 GR/COPE (1 Koli - 6 Copë) Cmimi: 1400 leke/cope Peshku ton është një ushqim shumë i shëndetshëm dhe me leverdi për konsumatorin. Falë tij, mund të marrësh dozën e nevojshme të proteinës shpejt dhe pa shumë kokëçarje. Ky produkt mund të përfshihet në regjimin tuaj ushqimor në mënyra shumë të thjeshta dhe praktike. Atë mund ta gjeni thjeshtë dhe lehtë kudo. Globex, gjithmone perkrahe jush!

Çmimi: 1400.00 ALL

Produkte te ngjashme