Globex | Produkt

Mustarde 4.5 KG

Mustarde 4.5 KG Paketimi: 4.5 KG Cmimi: 600 Leke/Cope Prodhuar: Greece Perberesit: Ujë, uthull, farë sinapi, sheqer, kripë, përmirësues i aromës: glutamat monosodium, ngjyrosës natyral: kurkuminë, aromatizues, ruajtës: Sorbat kaliumi 0,1% Magazinimi: Temperatura e dhomës, e fresket dhe e thate

Çmimi: 600.00 ALL