Globex | Produkt

SALCE MAJONEZ, Tusce (5kg)

Majonez Tusce (5kg) Paketimi: 5 kg Cmimi: 2750 leke/cp Plot cilesi dhe shije. Just taste it!

Çmimi: 2750.00 ALL