Globex | Produkt

Pana Hulala per Embelsira 1 L

Pana Hulala per Embelsira 1 L Ideale për mbushjet e ëmbëlsirave dhe piteve, si dhe aplikimin në kafe, ëmbëlsira dhe fruta. Performancë e shkëlqyeshme në shishe për Chantilly. Produkti duhet të mbahet në një temperaturë prej 5ºC deri në 20ºC dhe të ruhet në një vend të thatë, të freskët, larg burimeve të nxehtësisë dhe aromave të forta. Për aplikim, produkti duhet të futet në frigorifer në një temperaturë prej 5ºC deri 10ºC. Pasi të hapet, duhet të mbahet në frigorifer, ndërmjet 4ºC deri në 5ºC dhe të konsumohet brenda 2 ditëve. Paketimi: 12 cope/koli Cmimi: 350 leke/cope

Çmimi: 350.00 ALL