Globex | Produkt

Pana Gran Cucina 500 ml

Pana Gran Cucina 500 ml Paketimi: 1 koli = 24 Cope Gran Cucina për gatim, është aroma ideale që do të trazojë imagjinatën tuaj në kuzhinë. Eshtë një salcë e lehtë, delikate, e gatshme për t’u përdorur në çdo kohë për të përgatitur receta të shpejta dhe të thjeshta, ose të sofistikuara. Cmimi: 142 leke/cope

Çmimi: 142.00 ALL