Globex | Produkt

Djath Mozzarella e fresket Arseni

Mozzarella e fresket Arseni Prodhim Shqiptar Cmimi: 490 leke/kg Standart i larte dhe produkt cilesor. Per pizza te shkelqyera, mozzarella Arseni. Paketim: 3 kg

Çmimi: 490.00 ALL