Globex | Produkt

Raki Kumbulle Stambolli(1170leke/l nga 1370leke/l)

Raki Kumbulle Stambolli Prodhuar: Korce (Shqiperi) Cmimi: Vetem 1170 leke/liter nga 1370 leke/liter Great offer, Cmimi vlen deri ne fundin e vitit 2021. Rakia ka ne perberje mjalte dhe disa ereza. Shije dhe arome fantastike. Pergatitur nga nje nder shefat me te mire te kuzhines shqiptare. Cilesi perfekte!

Çmimi: 1170.00 ALL