Globex | Produkt

Kerpudha Porcini

Kerpudha Porcini Cmimi: 1450 leke/cope Kërpudha "Porcini" - "Boletus edulis dhe lloje të tjera të këtij grupi" 10,3% Zarzavate të ndryshme të grira 19.2% Prodhuesi: Valbona (Itali) Paketimi: 950g

Çmimi: 1450.00 ALL