Globex | Produkt

Salce Domate Zia Rosa

Salce polpa Zia Rosa Prodhuar: Itali Ready for pizza Cmimi: 480 Leke Pesha neto: 4 kg/cope Pasta dhe pica te shkelqyera, kombinime perfekte. Sjelle per ju nga Globex.

Çmimi: 470.00 ALL