Globex | Produkt

Scotti Long Grain Parboiled 1kg

Scotti Long Grain Parboiled 1kg Paketim: 1kg/cope Prodhuar: Itali Cmimi: 175 leke/kg Riso "Scotti" kokerrgjate parboiled. Oriz i pasur me fibra, kalium, kalcium dhe vitaminë B6. Koha e gatimit 14 min.

Çmimi: 175.00 ALL