Globex | Produkt

Scotti Ribe Parboiled 1kg

Scotti Ribe Parboiled 1kg Paketimi: 1 kg/cope Prodhuar: Itali Cmimi: 230 leke Varieteti “Parboiled” . Koha e gatimit 12 min. Produkt i mbrojtur ne vakum dhe kuti, pa gluten.

Çmimi: 230.00 ALL