Globex | Produkt

Scotti Carnaroli 1kg

Scotti Carnaroli 1kg Paketimi: 1 kg/cope (1 koli = 10 cope) Prodhuar: Itali Cmimi: 300 leke/kg RisoScotti Carnaroli perdoret per te realizuar pjata kryesore si rizotto. Karakterizohet nga kokrra te orizit kokerrgjate me % amidoni te larte per te krijuar nje pamje dhe shije kremoze te pershtatshme per receta te ndryshme rizotoje. Produkti me I perzgjedhur nga shefat e kuzhines per nje rizotto perfekte.

Çmimi: 300.00 ALL