Globex | Produkt

Scotti Roma 1kg

Scotti Roma 1kg Paketimi: 1kg/cope (1 koli = 10 cope) Prodhuar: Itali Cmimi: 310 leke/kg Oriz Scotti kokërrhollë i nje cilesie te perzgjedhur , me nje kokerr te gjate dhe te madhe qe ofron nje kapacitet te shkelqyer per perthithjen e perberesve .Orizi Scotti Roma eshte orizi perfekt per rizotot te cilet kerkojne nje delikatese dhe masa perfekte.

Çmimi: 310.00 ALL