Globex | Produkt

Scotti Oro Classic 1kg

Scotti Oro Classic 1kg Paketimi: 1kg/cope (1 koli = 10 cope) Prodhuar: Itali Cmimi: 290 leke/kg Orizi i parboiled "Oro Scotti" është një varietet orizi që përftohet nga një proces natyral i cili bazohet në zierjen me avull të kokrrës se orizit. Me këtë proces të veçantë, orizi i parboiled merr një ngjyrë karakteristike (pak me te erret), forcon strukturën e tij dhe lejon që kokrrat të mbeten gjithnje al-dente dhe të plota për te ofruar një rezultat të garantuar në kuzhinë.

Çmimi: 290.00 ALL