Globex | Produkt

Scotti Sant' Andrea 1kg

Scotti Sant' Andrea 1kg Paketimi: 1 kg (1 koli = 10 cope) Prodhuar: Itali Cmimi: 180 leke/kg Koha e gatimit 12 min. Produkt I mbrojtur n vakum dhe kuti, pa gluten.

Çmimi: 180.00 ALL