Globex | Produkt

Qese Me Logon Tuaj

Qese me përmasa të ndryshme sipas dëshirës dhe nevojës me logon ose imazhin e biznesit tuaj. Sasia minimale e porosisë: 300kg Çmimi: 300 Lekë/kg pa TVSH

Çmimi: 300.00 ALL