Globex | Produkt

Sallam Napoli Corte Buona

Salame Napoli Corte Buona Receta i jep një aromë jashtëzakonisht pikante dhe intense si dhe një qëndrueshmëri të këndshme në qiellzë. Prodhuesi: Corte Buona (Itali) Paketimi: 2.5kg Çmimi: 2500 Lekë/kg Një sallam i grirë i trashë, si në traditën më të mirë. Edhe në detajet e detyrimit, Sallam Napoli transmeton natyrën e tij të mirëfilltë. Eshtë një produkt pa gluten, pa laktozë dhe pa proteina qumështi. #foodie #delicious #food #groceryshopping #shopping #food #grocerystore #groceries #chorizo #salami #appitizers #ketodiet #ketomeat #savorthemoment #delicious #salami #highprotein #italianmeats #mealprep #shopping #food #grocerystore #groceries #food #foodie #instagood #yummy

Çmimi: 2500.00 ALL