Globex | Produkt

Sallam Hungarez Corte Buona

Sallam Hungarez Corte Buona Salami Hungarez është bërë me një përzgjedhje të kujdesshme të lëndes së parë, grirë imët, tymosur lehtë dhe me delikatesë, me një shtesë të vogël aromatizuese. Rezultati është një sallam me një aromë të butë dhe të ekuilibruar. Produkt pa gluten, pa laktozë dhe proteina qumështi. Prodhuesi: Corte Buona (Itali) Paketimi: 3kg Çmimi: 1900 Lekë/kg

Çmimi: 1900.00 ALL