Globex | Produkt

Sallam Milano Corte Buona

Salame Milano Corte Buona Sallami Milanez prodhohet sipas recetës autentike tradicionale Milaneze, në formën klasike të gjerë që kërkon kujdes afatgjatë. Prodhohet nga mish i përzgjedhur nga shpatullat e derrit, pastruar me dorë, dhe në fund proçesuar me një dozë të kujdesshme aromash. Produkt pa gluten, pa laktozë dhe proteina qumështi. Prodhuesi: Corte Buona (Itali) Paketimi: 3kg Çmimi: 1950 Lekë/kg

Çmimi: 1950.00 ALL