Globex | Produkt

Proshutë Krudo FuoriClasse

Proshutë Krudo FuoriClasse Një proshutë klasike, me një shije të ëmbël dhe delikate. Marrë nga një përzgjedhje e kujdesshme e këmbëve më të mira të derrit të përpunuara sipas metodës tradicionale. Prodhuesi: Corte Buona (Itali) Çmimi: 2250 Lekë/kg

Çmimi: 2250.00 ALL