Globex | Produkt

Djath Parmigiano Reggiano 1/8 4-5kg

Parmigiano Reggiano 1/8 Parmigiano Reggiano ka një histori unike dhe të veçantë që zgjat prej më shumë se 1000 vitesh dhe që vazhdon edhe në ditët e sotme, në të njëjtat vënde, me të njëjtin pasion dhe të njëjtët ingredientë. Prodhuesi: Parmigiano Reggiano (Emilia-Romagna Lombardi Itali) Paketimi: 4kg - 5kg Çmimi: 2250 Lekë per paketim 4-5 kg Per paketim 1kg: 2600 leke/kg Per paketim 200 gr: 550 leke/cope Prodhuar: Itali

Çmimi: 2300.00 ALL