Globex | Produkt

Djath Akadia (Djath Danez) 16kg

Djath Danez. Ushqim i përgatitur me qumësht të skremuar dhe yndyrë vegjetale në shëllirë Prodhuar: Danimarkë Paketimi: 16kg

Çmimi: 270.00 ALL