Globex | Produkt

Djath Akadia (Djath Danez) 2kg

Djath Danez. Ushqim i përgatitur me qumësht të skremuar dhe yndyrë vegjetale në shëllirë Prodhuar: Danimarkë Paketimi: 2kg

Çmimi: 375.00 ALL