Globex | Produkt

Kerpudha Miks Valbona

Miks Kërpudhash në sasi të ndryshme: (Volvaria volvacea, Pholiota nameko, Pleurotus ostreatus) 53,4%; Kërpudha "Porcini" - "Boletus edulis dhe lloje të tjera të këtij grupi" 10,3% Zarzavate të ndryshme të grira 19.2% Prodhuesi: Valbona (Itali) Paketimi 950g Çmimi: 1620 Lekë

Çmimi: 1620.00 ALL