Globex | Produkt

Pasta Barilla Penne Rigate

Barilla Penne Rigate Paketim: 500g, Kolia: 12 copë Diametri i madh dhe kreshtat e Penne e bëjnë atë ideale për mbajtjen e salcave në të gjithë sipërfaqen, brenda dhe jashtë! Provoni Penne me mish më të butë ose salca me bazë perimesh, salca të rafinuara me bazë qumështi, si një salcë krem ​​kërpudhash, salca domatesh ose salca pikante. Penne është gjithashtu e shijshme në enët e tavave të pjekura, të njohura si "makarona al forno".

Çmimi: 87.00 ALL