Globex | Produkt

Sallam Bresaola Punta Danca Sidoli

Bresaola Punta Danca Sidoli Prodhuesi: Itali Paketimi: 1.2 Kg-1.4 Kg Çmimi: 2800 Lekë/kg Sallam Bresaola, i bërë nga pjesa e kofshës se vicit, e karakterizuar nga mish i shijshëm, i aromatizuar dhe i thare me kujdes.

Çmimi: 2800.00 ALL