Globex | Produkt

Djath Pikant Peperoncino

Djath Pikant Prodhuar: Itali Paketimi: 900-1000g Cmimi: 1650 leke/kg Një djathë i shijshëm i mbushur me djegës. Djathi ka një aromë të freskët dhe pak të kripur të mbushur me spec djegës. Ky djathë djegës është një tjetër produkt i shquar i kulturës kulinare italiane. Eshtë një djathë qumështi i stinës të cilit i shtohen djegësat. Rezultati është një aromë e veçantë e djathit klasik ... një shije unike, e veçantë dhe e rafinuar.

Çmimi: 1650.00 ALL